Leer Stap Voor Stap Hoe Je Je Wasmachine Schoonmaakt!

Vetluis is niet een bacterie, maar meer een residu. Er groeien dus bacterien in de achtergelaten resten stof etc. Dat wil zeggen dat het een mengsel van overgebleven haren, zeepresten en dergelijke is. Uiteindelijk gaan er wel bacterien op groeien. Het kan de was laten stinken en ook aantasten. Vetluis ontstaat meestal door de wasmachine op een te lage temperatuur te laten wassen. Dus af en toe een kookwas doet wonderen.

De makkelijkste manier om van vetluis af te komen:

Tegengaan van vetluis

Draai een of twee keer per maand een kookwas met een wastemperatuur van 90 graden. Dit kun je doen met azijn of soda. Kijk hiervoor onder het menu “reinigingsmiddelen”.Het kopen van een nieuwe wasmachine is dan vaak ook niet nodig. Door middel van af en toe een kookwas van minimaal 90 graden te draaien en het schoonmaken van de onderdelen zorg je er daardoor voor dat de wasmachine langer meegaat. Op deze site leer je dan ook je wasmachine schoon te houden en onderdelen te reinigen. En kijk ook eens onder het menu “milieu” om het milieu te sparen voor handige tips om water te besparen. Er zijn namelijk tips en adviezen voor een duurzame wasbeurt.

Op deze site kun je dan ook alles vinden over het schoonhouden en onderhouden van de wasmachine. Ook zijn er tips te vinden om zo lang mogelijk van je wasmachine te kunnen genieten.